Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Nørd med forvalterne: Høsteriet

man 18. marts @ 15:00 - 17:00

Hvordan laver man en biokomplet kompost? Og hvilke kompositioner skal der være i jordlaget for at skabe en sund og næringsrig jord?

Det har agronom og økologisk landmand Hanne Gundersen brugt mange år på at finde ud af, og til denne udgave af ’Nørd med forvalterne’ vil Hanne gøre os klogere på, hvordan vi kan gøre mere for at dyrke jorden regenerativt og hvilket virvar af bakterier, svampe, flagelater, amøber, orme, biller og larver der skal være til stede for planternes ernæring og trivsel.

Hanne vil kigge dybt i mikroskopet og undersøge Høsteriets mikrojordliv. Hun vil hyrde jordens mikrobiologi, ved at mikse miksturer af mikroorganismer og sprøjte små vanddråber af mikroliv udover landbrugsjorden – og demonstrerer hvordan vi sikrer mikroorganismerne de bedste livsbetingelser. Som Hanne siger ”En enkelt håndfuld levende sprudlende jord indeholder flere mikroorganismer, end der er mennesker på Jorden. Altså mere end 7 milliarder mikroorganismer”.

Arrangementet kræver ikke tilmelding, vi mødes bare ved høsteriet på Gammel Kirkevej 166 a, Hjortshøj

’Nørd med forvalterne’ er et nyt arrangementsformat, vi prøver af sammen med vores forvaltere. Formålet er give forvalterne konsulentbistand og sparring med nogle af de førende eksperter indenfor regenerativt landbrug, samtidig med at vi inviterer vores medlemmer med helt ind i maskinrummet. Derinde hvor vi lærer, diskuterer og sammen bliver klogere, så vi er flere der kan gøre og handle mere på klimakrisen.

 

Detaljer

Dato:
man 18. marts
Tidspunkt:
15:00 - 17:00
Begivenhed Tags:

Arrangør

Andelsgaarde
E-mail
info@andelsgaarde.dk
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Høsteriet
Østergårdstoften 52
Hjortshøj, 8530 Danmark
+ Google Maps