Donationer

Er du en virksomhed, institution eller fond med bæredygtige ambitioner? Eller privatperson, som ønsker at hjælpe med mere end blot et medlemskab?

For virksomheder

I kan gøre hele verden til forskel

Som erhvervspartner med Andelsgaarde kan I som virksomhed, organisation eller fond gøre en konkret forskel i forhold til klima- og biodiversitetskrisen.

Målet er at etablere gårde over hele landet, hvor der dyrkes grøntsager på 50% af arealet, mens 50% er sat af til forøgelse af biodiversitet ved hjælp af skovlandbrug, skovrejsning eller naturlige engarealer.

Partnerskaberne bygger på gensidig tillid og omfatter forskellige samarbejdselementer – donationer, tjenesteydelser som fx foredrag i din virksomhed eller i marken hos os.

Vi skræddersyr et partnerskab med de behov og ønsker, jeres virksomhed har. Når I indgår et partnerskab med Andelsgaarde, er I med til at skubbe den grønne omstilling, der hvor det batter mest. Landbruget står for mellem 20 og 40 % af Danmarks samlede klimaskadelige emissioner, afhængig af hvilken kilde, man læner sig op ad. 

Som CSR-partner med Andelsgaarde får alle virksomhedens medarbejdere fx mulighed for at:

  • Komme på kursus i hvordan man dyrker grøntsager til eget brug.
  • Få besøg og foredrag af vores forvaltere på virksomheden om fremtidens grønne fødevarer.
  • Komme til spændende foredrag i Andelsgaarde regi om forøgelse af biodiversitet og fremtidens regenerative landbrug.
  • Deltage i høstfester sammen med alle Andelsgaardes mange medlemmer og øvrige sponsorer.
  • Være med til at plante træer.

 

Kontakt vores foreningsdirektør for nærmere drøftelse af en partnerskabsaftale: jacob@andelsgaarde.dk

Vi glæder os til at høre fra jer.

For privatpersoner

Alle donationer til Andelsgaarde går ubeskåret til opkøb af jord og biodiversitetstiltag. Det kan være rejsning af biodiversitetsskov, læhegn, fuglehuse og skovlandbrug.

Du kan donere på flere måder:

Donér via Mobilepay til Andelsgaarde på 18013

Donér til Andelsgaardes konto i Merkur Andelskasse på reg og kontonr: 8401 1524059

Hvis du giver en donation til Andelsgaarde, så skriv ”Donation” og gerne dit fulde navn. Det er altid rart at vide, hvem vi skal sende en venlig tanke til!

Kan jeg testamentere min formue eller min gård til Andelsgaarde?

Ja, du kan både testamentere din formue eller din gård til Andelsgaarde. På den måde er du med til at sikre levesteder til planter og dyr. Du er også med til hjælpe unge, uddannede bønder i gang, så de ikke behøver at forgælde sig. Hvis du vil testamentere til Andelsgaarde, kan du kontakte vores foreningsdirektør, og han kan sætte dig i forbindelse med vores advokat.