Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Foredrag med Markmiddag på Den Lille Mark

lør 27. juli @ 16:00 - 20:00

Bliv klogere på historien bag vores madkultur, dyrkningshistorie, og hvordan landbruget og madkulturen har udviklet sig. Få din sanser sat i spil på Markvandring og nyd en lækker markmiddag med mad over bål.

Moanna har inviteret hortonom (PhD) og faglig sekretær i Foreningen Frøsamlerne, Louise Windfeldt til at dele ud af sin rige viden i fortællinger om gamle danske kulturplanter. Louise vil koble de afgrøder, som vi spiser idag, på historien, efterhånden som vi ved, at man spiste dem i Danmark. På markvandringen zoomer vi ind på dyrkningshistorierne bag de forskellige afgrøder på Den Lille Mark, bl.a. majroer, løg, hestebønner og kål.

Dagen slutter med markmiddag med mad over bål. Vi spiser markens grønt med et af Danmarks ældste afgrøder, gamle danske ærter – de berømte lollandske rosiner.

Der er et max antal deltagere på 20 personer og man tilmelder sig ved at sende en mail til Info@andelsgaarde.dk.

 

Betalingen er 100-250 kr. og sker over mobilepay eller kontant på dagen. Prisen er differentieret 100-250 kr. for at dække omkostninger for madlavningen og for at give alle indkomstgrupper mulighed for at deltage. Du betaler som du føler du har råd til.

Detaljer

Dato:
lør 27. juli
Tidspunkt:
16:00 - 20:00
Begivenhed Tags:

Sted

Den Lille Mark
Hvilehøjvej 30
Odense, 5220 Danmark
+ Google Maps