Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

“Landbrugets Natur” af Isabelle Denaro

man 15. april @ 19:00 - 22:30

I dette forår sprudler debatten om hvordan fremtidens landbrug skal se ud og der er mange bud på, hvordan landbruget bør forandre sig og med hvilke midler. Debatten går bl.a. på omfanget af det eksisterende landbrugs bidrag til de tiltagende biodiversitets-, miljø- og klimakriser og på hvordan landbruget – i nye former – også kan være med til at genopbygge vores natur og bidrage med løsninger på kriserne.

“Landbrugets Natur” er en helt ny dokumentarfilm, der viser os hvordan løsningerne allerede spirer rundt i landet. I filmen møder vi en række regenerative jordbrugere, bl.a. vores forpagtere Nanna og Christopher fra Lerbejrggård, som arbejder på at genetablere biodiversiteten over og under jorden, trække CO2 ud af atmosfæren, opbygge jordens frugtbarhed og balancere vores vand- og kulstofcyklusser. Med hjælp fra praktikere og forskere udforsker og udfolder filmen de regenerative visioner og fylder os med nyttig viden om – og smukke, nye billeder på – hvordan fremtidens landbrug kan se ud.

Baren i Demokrati Garage åbner kl. 19.00. Introduktionen med Q & A med Isabelle Denaro starter kl. 19.30. Kl. 20.00 sætter vi filmen på der varer 2 timer og 20 min. Vi forventer at arrangementet slutter senest kl. 22.30. Da vi max kan være 150 personer i Folkestuen i Demokrati Garagen, er der et først-til-mølle-princip med pladserne, så hvis du vil være sikker på at få en plads, så kom evt. i god tid.

 

 Grønne Drømme Filmklub: Dette er anden filmvisning i Andelsgaardes nye gratis filmklub “Grønne Drømme”, hvor vi sammen vil dele filmiske oplevelser, der nærer vores viden og inspirerer os til at handle.

Detaljer

Dato:
man 15. april
Tidspunkt:
19:00 - 22:30
Begivenhed Tags:

Arrangører

Andelsgaarde
Demokrati Garage

Sted

Demokrati Garage
Rentemestervej 57
København NV, Copenhagen 2400
+ Google Maps