Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Farmer fitness og fællesspisning på Lerbjerggård

lør 14. oktober 2023 @ 13:00 - 19:30

Kom til årets sidste farmer fitness på Lerbjerggård, hvor grøntsagsboden også er åben for sidste gang i 2023. Nanna og Christopher vil lede slagets gang og sørge for at sætte jer i gang med at gøre bedene klar til vinteren. Når I skal have en lille snack undervejs, er der salg af kaffe og kage, og de små kan lave snobrød. Tilmelding til denne hyggelige arbejdsdag sker hos Sofie på info@andelsgaarde.dk.

Efter arbejdsdagen vil vores venner fra Rødder lave en dejlig middag med nyhøstet grønt fra markerne. Vi anbefaler, at man på forhånd køber billet til denne del (100 kr.), hvis man vil være sikker på, at der er plads: Høsthygge og røddergryde på Lerbjerggård (madbillet.dk)

Hvis man kun er til arbejde, eller omvendt kun er til spisning, kan man nøjes med at deltage i dele af programmet.

Program:

13-16.30:

  • Farmer fitness i marken.
  • I dette tidsrum kan der også købes kaffe og kage fra Rødder, og der vil være snobrødsbagning for børnefamilierne – og andre, der bare elsker snobrød.

16.30-19.30:

  • Fælles spisning i Fælleshuset v. Rødder: Græskarcreme, fermenterede græskarkerner, byg og grønt fra marken. Serveret med Rødders surdejsbrød. I Andelsgaarde giver vi som bekendt mere end vi tager – så hvis man har overskud, må man gerne tage et viskestykke og hjælpe med opvasken.

 

Detaljer

Dato:
lør 14. oktober 2023
Tidspunkt:
13:00 - 19:30
Begivenhed Tags:

Arrangører

Andelsgaarde
Nanna og Christopher
Rødder

Sted

Lerbjerggård
Melbyvej 129
Melby, Lerbjerggård 3370
+ Google Maps