Bliv medlem

Dit medlemskab går til etablering af andelsgårde, hvor vi arbejder for at sikre mere liv i jorden, øge biodiversiteten, plante flere træer, sikre rent drikkevand – og producere sundere fødevarer. Alt sammen så vores børn og børnebørn får en bedre fremtid med adgang til frisk luft, gårdliv og en masse fælles aktiviteter.

Du skal blot skrive dit navn og adresse, vælge en adgangskode og gå til betaling. Herefter er du medlem af Andelsgaarde og dermed gårdejer. Du vil automatisk blive trukket 150 kr. om måneden via enten betalingskort eller MobilePay. Da foreningen bygger på nogle langsigtede investeringer og i øvrigt søger at mindske al administration, er medlemskabet bindende i 1 år fra den registrerede indmeldelsesdato. Herefter kan udmeldelse ske med skriftlig henvendelse til foreningen på info@andelsgaarde.dk.

Virksomhedsmedlemskab

Ønsker din virksomhed at støtte Andelsgaarde? Så tegn et virksomhedsmedlemskab.

Med medlemskabet støtter I Andelsgaardes arbejde med at opkøbe, forpagte eller på anden vis samarbejde om at dyrke den danske landbrugsjord på en bæredygtig måde og dermed styrke klimaet, biodiversiteten og drikkevandskvaliteten i Danmark.

I vil modtage Andelsgaardes medlemsbrev, der udsendes 6-12 gange årligt, ligesom jeres ansatte kan deltage i alle Andelsgaardes arrangementer, fx træplantninger, åbent hus, gårdvandringer og lignende.

Derudover modtager I vores støttelogo til brug på fx hjemmeside eller i e-mail signatur.

Pris pr. år: 12.000 DKK*
Medlemskabet betales én gang årligt.

Ønsker I at støtte med større beløb? Læs mere om sponsorater her

*Med et virksomhedsmedlemskab har jeres virksomhed én stemme på Andelsgaardes generalforsamlinger på lige vilkår med private medlemmer. Ønsker I at forære jeres ansatte individuelle medlemskaber, skal disse medlemskaber tegnes i hver enkelt ansattes navn.