Andelsgaarde søger sekretariatsmedarbejder med ansvar for arrangementer (25 timer/ugen)

Vil du være med til at få vores nye grønne folkebevægelse til at vokse? Vil du være med til at bygge et lille sekretariat op og arbejde med frivillige? Vil du være med til at udvikle vores arrangementsprogram og finde på nye formater? Så er du og Andelsgaarde et godt match!

Kort fortalt

Andelsgaarde vokser, og vi har travlt med at være den bedste forening for vores forvaltere på gårdene og vores mere end 3.000 medlemmer. Vi søger derfor en sekretariatsmedarbejder, som skal være med til at få driften til at køre, med specifikt ansvar for foreningens arrangementer på gårdene samt andre steder.

Ligesom oplysning, viden og dannelse var afgørende søjler i den tidlige andelsbevægelse, ønsker vi i Andelsgaarde at oplyse om de udfordringer, vi står med i dansk landbrug. Samtidig med at vi vil klæde folk på med viden, vil vi også være med til at pege på løsninger, så folk får bedre handlemuligheder for konkret klimahandling. Hos os handler det om fællesskab, både mht det fælles ejerskab af vores gårde, men også fælles handling og fælles deltagelse i workshops, foredrag og fællesspisninger, hvor vi sammen kan inspireres og blive klogere.

Hvad går jobbet ud på?

Stillingen vil indebære deltagelse i den løbende drift af foreningen i tæt samarbejde med vores foreningsdirektør. Hovedfokus vil være på udvikling af foreningens arrangementsprogram. Du skal være    tovholder for vores frivillige arrangementsgruppe og sammen med denne stå for udvikling og afholdelse af både velafprøvede og nye eventformater, som skal være kloge, grønne, gennemførte – og hvis de også er sjove, er der fuld plade! Du skal kunne skrive pressemeddelelser og sælge varen for de mange deltagere i vores arrangementer, som både tæller eksisterende medlemmer og alle dem, der bare mangler at få et venligt, begejstret skub før de melder sig ind. Hvis du også har erfaring med fundraising, er det en fordel, fordi vi gerne vil vokse gennem yderligere projekter, som er afhængige af eksterne midler.

Andelsgaarde som arbejdsplads

Arbejdet har fleksibilitet og afveksling, og du skal gerne være motiveret af at indgå i et uformelt arbejdsmiljø med højt engagement. Størstedelen af timerne kræver fremmøde på vores kontor i Demokrati Garage i København NV. Men du skal også være indstillet på aften- og weekendarbejde på gårdene.

Vi lægger mere vægt på dine erfaringer end din uddannelsesmæssige baggrund, og din motivation for at arbejde for foreningens værdigrundlag vil være afgørende.

Vi er ikke lønførende, men er en idealistisk arbejdsplads, hvor du får stor indflydelse på dit arbejde og foreningens udvikling. Lønnen vil bero på forhandling.

Sådan forløber ansøgningsprocessen

Send en ansøgning (hold dig til én side) samt CV til info@andelsgaarde.dk

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Ansøgningsfrist er 11. august. Spørgsmål vedr. stillingen kan rettes i uge 31.

Vi holder samtaler mandag den 28. august. Ansættelsesudvalget vil bistå af vores bestyrelsesmedlem Sarah Hellebek og vores foreningsdirektør Jacob Westergaard Madsen.