Ambassadørkit

Velkommen til dit ambassadørkit, som ruster dig til snakken om, hvorfor dine gode venner, familiemedlemmer og kolleger skal melde sig ind i Andelsgaarde.

Du sidder allerede inde med en masse viden og er first mover. Du ved, at der skal handles på klima- og miljøkrisen, og at kriser er noget, vi kun kan løse i fællesskab. Men der er rigtig mange, som ikke ved, hvor de skal starte med at handle, og de skal vide, at Andelsgaarde findes.

Målet er, at vi alle sammen rekrutterer 1-3 nye medlemmer om året. Det vil betyde organisk vækst, mere jord og flere gårde, hvor vi kan boltre os med sommerfugle og alt det, der skal til for at vores børn og børnebørn får en bedre verden.

Ambassadørkittet opdateres løbende, og vi skal nok give besked via nyhedsbrevet, når der kommer nyt. Der er både korte pointer, som stammer fra vores kampagne ’Myter i landbruget’, og nogle lidt længere argumenter, som vores forperson Rasmus Willig har fremført i nogle kronikker. Dem kan du bruge, når snakken går i frokostpausen med dine kolleger, eller når du sidder og skal overbevise et helt middagsselskab.

God fornøjelse!

Her kan du downloade vores myte-kampagne, hvor vi gennemgår en række myter om landbruget i Danmark. 

Du kan fx sende materialet i en e-mail eller printe det ud.

Download PDF

Her finder du tre artikler, som på mange måder beskriver vores fælles ambitioner bedst. De er skrevet af vores forperson Rasmus Willig. Ingen af artiklerne er bag betalingsmur, og du kan derfor dele dem. Det gør ikke noget, at de ikke er dagsaktuelle. De skal bare deles, så der er flere, der får kendskab til Andelsgaarde!

 
 
 

Video, der beskriver Andelsgaarde

Her finder du en video med Sarah Hellebek fra vores bestyrelse, som forklarer tankerne bagved Andelsgaarde. Videoen kan også deles, så bare gi den gas.