Nyhedsbrev #97: Kalder alle medlemmer

Kære gårdejere


Der er for alvor ved at komme liv og gang i markerne på vores seks gårde. Det er fantastisk at opleve! Samtidig går vi hele tiden og bliver klogere på, hvordan vi kan udvikle foreningen. Og i den forbindelse rækker vi i dette nyhedsbrev ud efter jer. Det er nemlig blevet tid til en ny medlemsundersøgelse, og så pønser vi på en ny kampagne, der involverer jer.

Ny medlemsundersøgelse
Efter medlemsundersøgelserne i 2020 og 2022 er det atter blevet tid. Vi får rigtig meget ud af jeres svar; det er virkelig med til at udvikle foreningen. I år laver vi både en kvantitativ undersøgelse, som I alle kan byde ind med svar på, samt en mere kvalitativ baseret på interview. Den første foregår on-line, tager 5-10 minutter at udfylde, og vi vil rigtig gerne modtage jeres svar inden 20. maj.
Besvar medlemsundersøgelsen her


Som supplement til den kvantitative undersøgelse får vi hjælp til en kvalitativ undersøgelse af Nicklas Opstrup Hvass. Han er specialestuderende og er ved at undersøge relationer mellem land og by i forhold til landbrug, fødevarer og produktionen på gårdene. For at deltage i denne del af undersøgelsen skal man helst være bosat i en af de tre store byer, København, Aarhus eller Odense, da det er her Nicklas’ undersøgelse fokuserer. Hvis man har lyst til denne del, skal man blot kontakte Nicklas på nicklas-hvass@hotmail.com – interviewet vil tage cirka en time, og det vil være en stor hjælp for både Nicklas og foreningen.

Ny kampagne – ansigt på ejerskabet

Vi arbejder i øjeblikket på en ny kampagne, der skal sætte fokus på ejerskabet i dansk landbrug. En af de helt store udfordringer er, at vi faktisk ikke ved hvem der ejer en del af landbrugsjorden i Danmark. Vi ved heldigvis godt hvem vores seje medlemmer er! Og nu er vi mere end 3.000 i foreningen. 
Det vil vi gerne vise i en kampagne-video, hvor vi ’sætter ansigt på’ vores medlemmer som modsætning til det ’ansigtsløse ejerskab af landbruget’. 

For at lave denne video har vi brug for 100-200 billeder af jer medlemmer. De enkelte billeder vil kunne ses omkring et sekund, så ingen grund til at gå i panik over at finde det perfekte billede 🙂 
Hvis I vil hjælpe, send gerne et billede i portrætformat (dvs. billedet står på højkant) til mona@andelsgaarde.dk inden d. 20. maj.

Og som altid: Husk at følge med i DET SKER kalenderen

Tak for jeres støtte!

God Kristi Himmelfart

Bedste hilsner

Sofie, Jacob og bestyrelsen