Nyhedsbrev #92: Årets julegave, årets sidste marked og træplantning på Fyn

Kære gårdejere

Julen nærmer sig, og vi er klar med ideer til årets julegave, den mest bæredygtige af slagsen. Og så er det både tid til årets sidste Grønt Marked og tid til at vi skal plante træer sammen igen.

Årets julegave

Er du led og ked af juleræs og overforbrug, samtidig med at du godt kan lide at give gaver til dine nærmeste? Så er årets julegaver i Andelsgaarde noget for dig – det er både nemt, meningsfuldt og til gavn for klimaet.

Der er to varianter: Den store er et medlemskab til Andelsgaarde, som du betaler for en ven, kollega/ansat eller et kært familiemedlem. Den lidt mindre er et gavebevis, som dækker en donation til det skovlandbrug, vi vil etablere på Brinkholm i 2024. Her kan du enten give 100 kroner til en bærbusk, 200 kroner til en hasselbusk eller 300 til et valnøddetræ.

Læs mere og få adgang til begge gaveideer lige HER.

                                            

Sidste aktivitet i 2023 og den første i 2024

På søndag den 17. december bliver årets sidste Grønt Marked afholdt på Skjolds Plads på Nørrebro i København fra kl. 10-15. Det er et julemarked, og I kan møde Nikolaj og Zoe fra Brinkholm, som sælger mel og det sidste grønt. Duk op og sig hej til dine forvaltere – Grønt Marked er først tilbage igen til maj næste år.

Søndag den 13. januar fra kl. 11-14 skal der flere træer i jorden hos Sif og Andreas på Spaanbrogård. Det er frugttræer, som Sif og Andreas selv har podet, og der skal både spædes lidt op i skovlandbruget og plantes helt nyt ud for lysningerne i skoven på det nordlige stykke. Der er ikke noget bedre end at plante træer i fællesskab, så kom og vær med, hvis du vil have den mest meningsfulde start på det nye år! Tilmelding hos Sofie på info@andelsgaarde.dk

Læs mere om begge dele på Det Sker kalenderen HER.

Tak for i år – og på snarligt spændende genhør

Vi vil gerne takke for i år. I er de bedste medlemmer, der gør det hele muligt! Det har været et godt år med flere naturtiltag, medlemstilgang, over 100 folkeoplysende arrangementer, flotte fondsbevillinger og masser af gode stunder på gårdene med medlemmer og forvaltere. Den slags bliver der meget mere af i 2024! Vi deler nogle af årets highlights på sociale medier i disse uger, hvis I følger os dér.

Og så slutter vi af med en teaser: Vi vender tilbage igen i starten af det nye år med en trilogi af gode nyheder, som vi virkelig har glædet os til at dele med jer…

Rigtig god jul og godt nytår!

Bedste hilsner

Sofie, Jacob og bestyrelsen