Nyhedsbrev #84: Hjælp os med at vinde…

Præmien er et nyt fælleshus!!!

Vi har behov for din hjælp. Det tager kun 30 sekunder og kan betyde en verden til forskel.

Vores arkitekt Kristoffer Tejlgaard har igen knoklet på et formidabelt renoveringsprojekt, denne gang for vores gård på Fyn, Spaanbrogård. Og vi har nu ansøgt Underværker under Realdania om støtte til realisering af projektet. Men vi har behov for din hjælp for at komme videre i ansøgningsprocessen. Det kræver nemlig en masse “likes” at gå videre til næste runde.

Vi vil derfor bede dig om i dag at gå ind på Underværkers afstemningsside:

Det regenerative forsamlingshus (undervaerker.dk)

Du afgiver din stemme ved at ’like’, dvs trykke på hjertet. Du må også gerne give det en kommentar med på vejen.

Vi har gjort det tidligere og fik 1 mio. kr. til et fælleshus på Lerbjerggård – det indvier vi den 4. februar (se mere på Det sker – Andelsgaarde.dk). Dengang lå vi nummer 1 i flere uger med flest likes. Til sidst blev vi slået på målstregen af et projekt fra spejderne, som har 200.000 medlemmer – men den her gang vil vi vinde!

I må også meget gerne dele projektet på de sociale medier samt opfordre jeres netværk til at gå ind og like projektet.

Vi har behov for så mange likes som overhovedet muligt! Gør det i dag, og er I flere i familien, så se om du ikke også kan overtale resten. Og når du har liket, så husk at nyde arkitekt Kristoffer Tejlgaards flotte tegninger og visioner for gården.

Bedste hilsner

Sofie, Jacob og bestyrelsen