Nyhedsbrev #76: Ny hjemmeside. Nu med ølbrygning!

Kære gårdejere

I dette nyhedsbrev bliver I inviteret til ølbrygning, til ’Det sker’ på den nye hjemmeside og til at købe grøntsager fra Andelsgaarde i København. Vi lancerer også en ny hvervningskampagne, som vi håber på jeres hjælp til at få ud over rampen. 

Hjælp til kampagne
Vi har igen været oppe hele natten og knoklet på en ny hjemmeside, som netop har fået den sidste afpudsning, og Kompas Kommunikation har doneret en helt ny kampagnefilm og en kampagne på de sociale medier, som løber over de næste 4-5 uger! 
 
Ny hjemmeside og kampagner udgør er samlet fremstød, hvor vi alle sammen bare skal finde et nyt medlem, så vi kan få flere gårde og mere jord, der kan omlægges i en fart!
 
I den her uge vil vi derfor bede jer, som er på de sociale medier, om at dele den nye hjemmeside. I kan finde og dele opslaget ’Ny hjemmeside’ her:

Andelsgaarde – Opslag | Facebook 
 
Samtidig med lanceringen af ny hjemmeside søsætter vi en kampagne på de sociale medier. Her kan I også hjælpe til ved at dele opslag. Formlen er lige til. Jo flere delinger, desto flere medlemmer:-)

Nyt samlingssted på hjemmesiden under fanen ’Det sker’
Et meget, meget vigtigt nyt menupunkt er ’Det sker’. Her kan I følge med i nye frivillige arbejdsdage, arrangementer og meget mere. Tjek fx nye frivillige arbejdsdage på både Lerbjerggård (den 7. maj) og Spaanbrogård (den 8.maj og den 14. maj).

Den nye hjemmeside er også på engelsk, og oversættelsen er doneret af 5 Media, som synes, at vores budskab fortjener at komme ud i verden. Send link til alle jeres venner i udlandet; vi vil gerne hjælpe med at etablere Andelsgaarde modellen globalt:
www.coopfarms.org
 
Nu kan du købe grøntsager i København 
Andelsgaarde er på Grønt Marked i København, hvor I fremover kan købe grøntsager fra jeres egen gård, Brinkholm, flere søndage om måneden. I finder tidspunkter for hvornår Nikolaj og Zoe fra Brinkholm er på Grønt marked på www.andelsgaarde.dk under ”Det Sker”. Mød op, sig du er fra Andelsgaarde og få et kram af dine fantastiske forvaltere!


Til alle jer på Fyn og i Jylland: Ambitionen er selvfølgelig at levere grøntsager fra jeres gårde til grøntmarkeder over hele landet de kommende sæsoner. Første skridt er hermed taget…
 
Skal du brygge din egen øl på vores nye gård, Brinkholm?
Brinkholm har i mere end 10 år haft et bryggerlaug. Aktiviteterne har dog været beskedne de sidste par år. Men med Andelsgaardes overtagelse af Brinkholm inviteres alle interesserede medlemmer til at være med i bryggerlauget på Brinkholm.

Tanken er at starte med prøvebryg i løbet af maj. På gården er der bryggerudstyr. Som medlem af bryggerlauget skal du betale et beskedent beløb til køb af malt og gær. 

Har du lyst til at være med, skal du sende en mail til Bjørn Hermansen på b_hermansen@hotmail.com senest den 10. maj. Oplys i mailen om du har prøvet at brygge øl før. Lauget vil så melde tilbage med flere detaljer, herunder med datoer for prøvebryg.

Vi vender tilbage allerede næste uge med næste skridt i kampagnen samt mere nyt om bl.a. skovrejsning på Fyn.
 
Bedste hilsner
den daglige ledelse og bestyrelsen

Følg os på sociale medier:
Andelsgaarde | Facebook
Andelsgaarde (@andelsgaarde.dk) • Instagram-billeder og -videoer

Nanna & Christopher, Andelsgaarde | Facebook
Nanna & Christopher (@nanna.christopher.andelsgaarde) • Instagram-billeder og -videoer

Sif & Andreas, Andelsgaarde | Facebook
Sif & Andreas (@sif.andreas.andelsgaarde) • Instagram-billeder og -videoer

Nikolaj & Zoe, Brinkholm | Facebook
Nikolaj & Zoe Brinkholm (@brinkholm.andelsgaarde) • Instagram-billeder og -videoer