Nyhedsbrev # 71 – Glædelig jul, træpodning og medlemshåndtering

[vc_row][vc_column][vc_column_text uncode_shortcode_id=”921800″]

Kære gårdejere
Vi siger tak for i år med et herligt billede fra marken (tryk på ’Vis billeder’, hvis ikke det åbner automatisk). Vi glæder os til at se jer igen!

Workshop i det fri: Frugttræer for fremtiden
Vores julegave til jer er en gratis 1-dags træpodningsworkshop. Den foregår onsdag til søndag i uge 7, hvor vores skønne forvaltere, Sif, Andreas, Nanna og Christopher, vil lære jer at pode frugttræer. Træerne skal siden plantes på Spaanbrogård.
Onsdag den 16. februar kl 10-14 på Lerbjerggård
Torsdag den 17. februar kl 10-14 på Lerbjerggård
Fredag den 18. februar kl 10-14 på Lerbjerggård
Lørdag den 19. februar kl 10-14 på Lerbjerggård
Søndag den 20. februar kl 10-14 på Spaanbrogård
Der er plads til 20 deltagere per dag – med forbehold for evt corona-restriktioner. Meld jer til hos Sofie på info@andelsgaarde.dk – skriv om I ønsker at deltage på Sjælland eller Fyn.

Vi søger en venlig stemme til Andelsgaarde
Vi oplever desværre, at nogle ikke får deres betalingskort gentilmeldt efter det er udløbet, bortkommet eller stjålet. Vi søger derfor en kassemester til Andelsgaarde, der har en venlig stemme, og som vil elske at have styr på Andelsgaardes excelark og medlemssystem. Det drejer sig om 3-5 timer om ugen og kan være en frivillig eller en betalt hjælp. Læs mere her:
Andelsgaarde-soeger-kassemester.pdf

Kort nyt om vores forvaltere
Nanna og Christopher har lukket ned for i år, men håber, at I vil melde jer til deres køkkenhavekursus til marts: Nanna & Christophers køkkenhavekursus – Nanna & Christopher | VisitNordsjælland – BilletExpressen
Sif og Andreas har allerede gjort bedene klar til deres første sæson. Og de er ved at gøre klar til skovrejsning af vores første biodiversitetsskov, hvor vi skal have plantet flere tusinde træer, der kan være med til at forøge biodiversiteten og sørge for, at Andelsgaarde binder mere CO2, end vi udleder!

Andelsgaardes frivillige går på juleferie, og vi åbner op straks efter nytår.

Husk at du kan give et medlemskab til Andelsgaarde i julegave: Gavekort_Andelsgaarde_311121.pdf

Bestyrelsen ønsker jer alle en god jul!

 

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]