Nyhedsbrev # 70 – Giv en gård

[vc_row][vc_column][vc_column_text uncode_shortcode_id=”285316″]

Kære gårdejere
Vi knokler for, at vi kan blive endnu flere gårdejere, og eje flere gårde sammen. Det kommer til at præge de kommende måneder, hvor vi har flere kampagner på de sociale medier – og med lidt held er der også større medier, som følger op på vores kampagner. Det er vigtigt, at vi kommer ud i alle medier, så der er langt flere, der hører om Andelsgaarde.

Giv en gård
Julen nærmer sig. Det fejrer vi med en julekampagne. Vi har postet et gavekort på facebook, hvor man kan blive gårdejer ved at blive medlem af Andelsgaarde. Det kan printes og lægges direkte under juletræet. Det bliver ikke smartere.
Hjælp derfor gerne med at dele det, så vi får en bæredygtig jul, og vi bliver endnu flere i Andelsgaarde: Del her:
Facebook: https://www.facebook.com/andelsgaarde/posts/4325595137538178
Instagram: https://www.instagram.com/p/CXLeQHyMt6O/
For jer som ikke er på facebook, men som gerne vil have et gavekort, så kan I printe det direkte her: Gavekort_Andelsgaarde_311121.pdf

De bedste hilsner

 

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]