Nyhedsbrev # 67 – Kalder alle medlemmer med en filmstjerne i maven

[vc_row][vc_column][vc_column_text uncode_shortcode_id=”117969″]

Vi har brug for hjælp og særligt brug for dig. Der skal billeder i kassen!

Kalder alle medlemmer med en filmstjerne i maven
Vi er ved at få lavet ny hjemmeside og forbereder en kampagnefilm. I den forbindelse vil vi gerne tage nogle billeder af jer seje gårdejere. Og de skal ikke tages af hvem som helst, men af Andelsgaarde-medlem Niels Thastum. Niels er filmfotograf og har blandt andet været med til at lave Arvingerne.

Vi er en herlig, broget skare, og det skal billederne vise. Derfor vil vi gerne have billeder af ”direktøren”, ”den unge aktivist”, ”bedstemoderen”, ”den studerende”, ”familiefaderen”, og alle jer derimellem.

Vil du gerne hjælpe, så kom og vær med til photo shoot på Lerbjerggård den 25. september kl 14 – samme dag som vi holder åbent hus og pizzadag. Du skal komme som dig selv og i det tøj, du normalt går i. I vil blive fotograferet enkeltvis, men også til nogle sjove fællesbilleder, hvor I skal give den som grøntsagshær – kampagnechef Anders Morgenthaler har posen fuld af ideer. Der vil være pizza til alle som deltager, og vi garanterer, at det bliver en sjov dag.

Meld hurtigt tilbage til Sofie på info@andelsgaarde.dk – skriv hvor gammel du er, hvad du laver til daglig og vedhæft gerne et foto.

Lad os give den gas!

De bedste hilsner
Bestyrelsen

 

 

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]