Nyhedsbrev # 66 – Arrangementer

[vc_row][vc_column][vc_column_text uncode_shortcode_id=”186825″]

Pizza på Lerbjerggård, Sjælland, og kaffe & kage på Spaanbrogården, Fyn

Uhhh, det bliver godt!
Vi får besøg af Michele fra Bike and Bake, som cykler forbi Lerbjerggård med sin mobile stenovn lørdag den 25. september kl 11-15. Han vil lave pizzaer med Nanna og Christophers fantastiske grøntsager. Nanna og Christopher vil også fortælle om hvordan de har dyrket jorden, og vores nye foreningsdirektør Jacob vil fortælle om det kommende byggeri på både Lerbjerggård og vores nye gård på Fyn. Der er gang i stenovnen i hele tidsrummet, og Nanna, Christopher og Jacob holder deres oplæg flere gange.

Arrangementet er åbent for alle, så det er en rigtig god lejlighed til at tage familie og venner med, som endnu ikke er medlemmer af Andelsgaarde. Hjælp gerne med at dele arrangementet her:
Rullende pizzaovn og åbent hus på Lerbjerggård | Facebook

På billedet ser du Michele og hans mobile pizzaovn. Tryk ’View in browser’, hvis ikke det vises automatisk.

Åbning af Spaanbrogården på Fyn lørdag d. 2 oktober
Vi har glædet os så meget til at vise jer jeres nye gård og foreningens nye forvaltere Sif og Andreas. Efter en heftig oprydningsindsats er vi nu endelig klar og byder jer til Fyn lørdag den 2. oktober kl 11-13. Det er en stor dag i Andelsgaardes korte historie. Nu har vi to gårde og dobbelt så meget jord – og vi er kun lige begyndt. Det skal fejres!

På dagen får I mulighed for at se gården. I kan høre arkitekt Kristoffer Tejlgaard fortælle om byggeplanerne, høre Sif og Andreas fortælle om planerne for jorden samt høre Jacob fortælle om status på foreningens mange projekter. Der vil være kaffe (tag gerne egen kop med), og hvis man vil byde ind med en kage, vil det være meget velkomment.

Adressen er Baunemosevej 6, 5800 Nyborg, og det ligger 10 km nord for Nyborg i retning af Kerteminde.

Tog og bus til Spaanbrogaarden
Vi kommer fra alle landets hjørner til åbningen, og derfor har vi arrangeret bus fra og til Nyborg Station. Den samler jer op kl 10.30, hvilket passer med tog fra Aarhus, som afgår kl 8.01 og lander i Nyborg kl 10.14, og tog fra København H, som afgår kl 9.00 og ankommer i Nyborg kl 10.18. Bussen kører tilbage til Nyborg Station kl 13.15, så man kan nå tog vestpå kl 13.45 og tog østpå kl 13.40.

Af hensyn til planlægningen beder vi jer om at melde jer til hos Sofie på info@andelsgaarde.dk – skriv om I vil hentes og bringes i bus på Nyborg Station. Skriv også, hvis I vil bidrage med en kage eller andet godt :-).

Vi glæder os til at se jer!
Bestyrelsen

 

 

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]