Nyhedsbrev # 56 – Hervé Lognonné holder oplæg

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Kære alle. Så har vi atter nyt at berette.

Nedrivnings- og byggetilladelse
Endelig. Så kom nedrivnings- og byggetilladelsen til Lerbjerggård, som nu skal rejses på ny. Nedrivningen er allerede så småt gået i gang, og om ikke så lang tid kan drivhusbyggeriet, som er doneret af RealDania og LAG, gå i gang. Mere om det fantastiske byggeri i de kommende nyhedsbreve 🙂

Kom med på markvandring og lær om bioindikatorplanter på Lerbjerggård
Vi har behov for at komme ud i den friske luft, og der er allerede overtegnet på alle frivillige arbejdsdage. Derfor har vi strikket et udendørs foredrag sammen:
Hervé Lognonné holder oplæg om bioindikatorplanter Kristi Himmelfartsdag, torsdag den 13. maj kl. 14.15. Vi skal på markvandring med Hervé og blive klogere på, hvad ukrudtet – de spontane vildtvoksende planter, vi møder i vores haver – afslører om jordens sundhed. I kan læse mere på Hervés hjemmeside: https://www.bioindikatorplanter.dk.

Arrangementet er kun for medlemmer og er gratis.

Der er kaffe og kage for dem, der har lyst til at snakke videre, efter vores tur i marken.
Vi må som forening forsamles 50 personer udendørs, og disse regler gælder pt. jf. kulturministeriets retningslinjer for arrangementer Der er derfor 50 pladser til oplægget og markvandringen.

Tilmelding 
Tilmelding foregår via info@andelsgaarde.dk Såfremt reglerne for at forsamles udendørs ændrer sig før foredraget, og vi ikke kan mødes så mange, går vi efter-først-til-mølle princippet, som vi plejer. Derfor: tilmeld dig i dag, og husk, hvis du ikke møder op, kan det betyde, at der er én på ventelisten, som ikke kommer med 🙁

Vi glæder os til at se jer – og husk også at ”save the date” den 24. april, da vi pønser på et større fællesarrangement. Her vil vi forsøge at dele dagen op i flere tidsintervaller, så vi er mange der kan komme op på gården, få luft, høre om byggeriet og alt det der sker i Andelsgaarde lige nu.

Kaj og Andreas flytter
Grisebasserne Kaj og Andreas flyttede i sommer ind i skovlandbruget på Lerbjerggård som Andelsgaardes benzinfrie græsslåmaskiner. De har virkelig været nogle dejlige drenge, som meget gerne ville kløes på maven, men desværre levede de ikke op til deres rolle som græsslåmaskiner. Derimod har de gjort en dyd ud af at grave det meste af græsset op i skovlandbruget – og det var ikke planen. Derudover har de sat Nanna og Christopher på overarbejde, da de heller ikke respekterede konceptet “hegn”. Så på trods af deres dejlige selskab må vi indse, at de ikke passer ind på Lerbjerggård. Heldigvis flytter de ikke langt væk. I den anden ende af Melby ligger en gård, som er et botilbud for mennesker med bl.a. autisme. Det er et dejligt sted med gode folk, som med glæde har sagt ja tak til at lade Kaj og Andreas bo hos dem.

De bedste hilsner
bestyrelsen

 

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]