Nyhedsbrev # 55 – Kontrolleret opstart

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Kære medlemmer

Vi åbner, ligesom resten af samfundet, kontrolleret op. Og hvor bliver det dejligt at se hinanden igen – og hilse på nye!

Foråret er på vej, og det betyder, at forberedelserne til den nye vækstsæson på Lejrbjerggård for alvor er ved at gå i gang! I løbet af marts måned skal Nanna og Christopher have kørt en masse kompost ud, der skal ryddes op i marken – og der skal lægges kartofler. I april skal der plantes en masse småplanter ud, og lugning begynder så småt. Og som I kan se på Christopher, så er han gået i gang med at pode træer, så vi ikke bare i fremtiden planter på vores fælles jord, men også kan købe træer på Lerbjerggård (Se billede, ”view in browser”) og plante dem derhjemmeJ

Vi starter forsigtigt ud, for ingen skal blive syge, og derfor kører vi med små hold.

Lørdag d. 13. marts
Lørdag d. 20. marts
Søndag d. 21. marts
Lørdag d. 27. marts
Søndag d. 28. marts
Lørdag d. 17. april
Søndag d. 18. april

Som altid er der tilmelding efter først til mølle princippet. Tilmelding til Sofie på info@andelsgaarde.dk. Husk drikkedunk, madpakke og arbejdstøj, som passer til vejret. Vi mødes kl. 10.10 og slutter kl. 15. Det passer nemlig med togene.

Save the date
Den 24. april holder vi fælles åbningsdag med rundvisning og lugning omkring træerne i skovlandbruget. Vi sender et selvstændigt nyhedsbrev ud op til dagen, så vi, afhængig af covid-situationen, evt. deler dagen op i tidsintervaller, så vi kan være rigtig mange, der kommer forbi og hører om alt det, som kommer til at ske i Andelsgaarde det kommende år.

I kan følge med her:

Facebook andelsgaarde:
https://www.facebook.com/andelsgaarde/

Facebook Nanna & Christopher:
https://www.facebook.com/Nanna-Christopher-Andelsgaarde-109156154134263/

Instagram andelsgaarde:
https://www.instagram.com/andelsgaarde.dk

Instagram Nanna & Christopher:
https://www.instagram.com/nanna.christopher.andelsgaarde/

 

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]