Nyhedsbrev # 52 – Indkaldelse til online generalforsamling & nyt fra Lerbjerggård

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Kære alle

De sidste grøntsager er solgt fra Lerbjerggård i år, og vi kan se tilbage på den første sæson, der er gået ud over al forventning. Alt er spiret som det skulle, og selvom vi først havde regnet med at starte et skovlandbrug op om et par år, så er det også kommet op at stå takket været jeres hjælp. Tak! Vi ville gerne have holdt et stort arrangement som afslutning på sæsonen, men så kom de nye Covid-restriktioner. Vi har nu adskillige fester til gode!!

NANNA og CHRISTOPHER har knoklet siden 1 juni 2019 med at komme i mål med deres første sæson og er derfor på vej i vinterhi, og får holdt en velfortjent ferie.  Kys og kram og tak til jer begge, for jeres utrolige gå-på-mod. Vi kunne ikke forestille os bedre forpagtere på Andelsgaardes første gård.

Til gengæld har der været lidt diciplinærproblemer med grisebasserne KAJ og ANDREAS. Da de ankom løb de ud af indhegningen, og Christopher måtte sove med dem de første mange nætter på marken, før de faldt til ro. Vores overenskomst med Kaj og Andreas var, at de skulle fungere som dieselfri græsslåmaskiner, og IKKE rode i jorden. Men det har de slet ikke overholdt, og nu er de blevet flyttet væk fra træerne, så de ikke ødelægger mere end hvad godt er. Om det er teenagenøkker ved vi ikke, men efter benhårde forhandlinger har vi fået landet en ny overenskomst, hvor Kaj og Andreas skal vende jorden for næste års kartoffelbede 🙂

Noget siger os, at vi ikke har hørt det sidste fra Kaj og Andreas.

Indkaldelse til ordinær Generalforsamling d. 26 november 2020

Vi skulle have afholdt generalforsamling her i foråret, men så kom Covid-19. Da forsamlingsforbuddet ikke ser ud til at blive løftet foreløbigt, har vi valgt at holde generalforsamlingen online. For at det går ordentlig for sig afholder vi generalforsamlingen hos Andelsgaardes Advokat Kim Meurs-Gerken i advokathuset Koch/Christiansen, der har afholdt flere store generalforsamlinger online.

Det er lidt mere omstændigt at holde generalforsamling online, så I må meget gerne forberede jer på at ”tjekke ind” online i rigtig god tid – gerne 2 timer for selve generalforsamlingen begynder. Vi sender jer et link et par dage i forvejen.

Generalforsamlingen afholdes d. 26. november klokken 19, men tjek allerede ind fra klokken 17:00. Vi regner med at generalforsamlingen afsluttes senest klokken 22:00.

I finder årsrapport, årsberetningen mv. på hjemmesiden www.andelsgaarde.dk under ”om Andelsgaarde” klik videre til ”dokumenter”. Disse årsrapporter er naturligvis forældede, grundet Covid-19, og løber kun frem til 31/12.2019. Vi vil derfor give en gennemgang af Andelsgaardes aktuelle økonomi, og hvad der er sket i løbet af året, og mest vigtigt, hvilke nye gårde vi ser på lige nu!

Vi sender link og brugsanvisning et par dage i forvejen!

Indskrivning
17:00: Indskrivning online. Link sendes ud et par dage i forvejen.

Velkomst og orientering
19:00: Velkomst og introduktion
19:15: Præsentation af nyt hovedhus og fælleshus på Lejrbjerggård under en klimaskærm
19:30: Organisering af Andelsgaarde
19:45: Ordinær Generalforsamling

Dagsorden for ordinær Generalforsamling
1. Valg af dirigent
2. Valg af referent
3. Formandens eller bestyrelsens beretning til godkendelse
4. Godkendelse af regnskab
5. Fastsættelse af kontingent
6. Valg af formand, kasserer, bestyrelse, revisorer og evt. suppleanter mv.
7. Diskussion af indkomne forslag
8. Eventuelt

Bestyrelsen indstiller 3 mindre vedtægtsændringer til punkt 7 i dagsordnen. Dem finder du på hjemmesiden www.andelsgaarde.dk under ”om Andelsgaarde” klik videre til ”dokumenter”, her finder du Bilag C.

Bestyrelsen

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]