Nyhedsbrev # 48 – Ny film på vej

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Ny film på vej…
Filmskaberen Isabelle Denaro arbejder lige nu på filmen Kultur i natur, som undersøger små landbrug i Danmark. Andelsgaarde er også med. I kan møde både Rasmus fra bestyrelsen og Nanna fra Lerbjerggård. Nanna taler blandt andet om den bæredygtige landmand som fremtidens supermand 🙂

Allerede nu kan du se en trailer for filmen, som vi linker til fra vores Facebook side:
https://www.facebook.com/1038654519565606/posts/3047868958644142/?extid=jUZtDCq2D3V6IGSt&d=n

Fællesspisning i marken
Kom til fællesspisning for børn og voksne d. 26 september kl.12.30 på Lerbjerggård. Vi dækker op med langborde i marken, tænder op i bålfadene, og nyder en lækker frokost i hinandens selskab. Måltidet består af de friske råvarer, som så mange af jer har været med til at så, pleje og passe i løbet af sommeren. Vi skal fejre, at den første sæson på Lerbjerggård har været en stor succes, og at vi er i gang med at skabe et forbilledligt alternativ til dansk landbrug!

Fællesmiddagen bliver afholdt i samarbejde med Esben Grundtvig fra Rødder, der er specialiseret i pop-up langbordsmiddage. Til denne særlige middag er det lækre vegetariske serveringer med grøntsager fra Nanna og Christophers marker. Der er 50 kuverter til salg, og prisen per kuvert er 150 kr. (100 kr. for børn under 12). Esben vil lave 3-4 serveringer med brød til. Drikkevarer kan tilkøbes. Der vil både være naturvin, cider, øl og saft. Det er først til mølle, og tilmeldingen med antal personer skal sendes til Sofie på info@andelsgaarde.dk. Betaling foregår på dagen – enten med mobile pay eller kontanter.

Vi efterlever naturligvis covid-19 forholdsregler med afstand og sprit. Deltagere bedes tage egen service med – tallerkner, bestik og glas. Hvis det regner i sådan en grad, at vi ikke kan få gang i et bål eller nyde eftermiddagen udenfor i marken, aflyser vi arrangementet aftenen før.

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]