Nyhedsbrev # 38 – Ud i det fri, nye datoer for frivillige arbejdsdage

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Små arbejdsgrupper
Der er rift om at hjælpe til, så de frivillige arbejdsdage, som nu foregår i små grupper grundet Covid-19, er helt overtegnede. Det er fantastisk, for der sker så meget på Lerbjerggård lige nu. Der er kommet polytunnel op, alt spirer, og der er ikke lang tid til, at vi kan sætte tænderne i alt det, som kommer op af jorden. Men før vi når så langt, så står Nanna og Christopher klar til at tage imod flere, som vil have frisk luft og hjælpe til i marken.

Tilmelding
Find den dato, der passer dig bedst til en dags arbejde i det fri, og skriv til Sofie på info@andelsgaarde.dk. Det er først til mølle. Når der fyldt op på alle dage, finder vi nogle nye, og sådan fortsætter vi.
Alle dage mødes vi 10-16 på Lerbjerggård, Melbyvej 129, 3370 Melby. Tag selv madpakke og drikkevarer med.

Datoerne er:
15/5
17/5
21/5
22/5
29/5
31/5

Sikkerhed
Vi skal passe på hinanden og på Nanna og Christopher. Derfor skal alle selv medbringe arbejdshandsker, håndsprit og også gerne en trillebør, hvis der er mulighed for det. Hold afstand til hinanden og sprit af!

Instagram
Andelsgaarde er på Instagram, og der bliver postet nyt hver eneste uge, så hvis du ikke har en Instaprofil så opret en og følg med 🙂
https://www.instagram.com/andelsgaarde.dk/

Film
For de af jer, som ikke har fået set Anders og Phies nye lille film, da vi etablerede skovlandbruget, så kan den deles herfra på facebook:
https://www.facebook.com/andelsgaarde/videos/218439862706702/

Og ses her på youtube:
https://youtu.be/Dbx3p1us6uo

De bedste hilsner fra din gård

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]