Nyhedsbrev # 37 – Vi planter videre i små grupper

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Kære alle 

Det var en fantastisk oplevelse, at plante træer sammen i flok på Lerbjerggård. Der er stadig masser af træer, der skal plantes, så vi fortsætter det gode arbejde med at få dem i jorden – nu gør vi det bare i mindre grupper , så vi kan overholde myndighedernes retningslinjer.

Nanna og Christopher vil tage imod små grupper på 5 personer, og hjælpe både begyndere og øvede, så træerne kommer godt i jorden.

Tilmelding
Find den dato, der passer dig bedst til en dags arbejde i det fri, og skriv til Sofie på info@andelsgaarde.dk. Det er først til mølle. Når der fyldt op på alle dage, finder vi nogle nye, og sådan fortsætter vi, til vi får de næste 100-200 træer i jorden.

Alle dage mødes vi 10-16 på Lerbjerggård, Melbyvej 129, 3370 Melby.

Datoerne er:
16/4
17/4
18/4

23/4
24/4
25/4

30/4
1/5
2/5

7/5
8/5
9/5

Sikkerhed
Vi skal passe på hinanden og på Nanna og Christopher. Derfor medbringer alle selv arbejdshandsker, håndsprit og også gerne en trillebør, hvis der er mulighed for det. Hold afstand til hinanden og nyd, hvordan det hele spirer. Der sker nemlig rigtig meget på markerne nu – også langt mere end vi havde turdet håbe på!

Ny film
For de af jer som ikke har fået set Anders og Phies nye lille film, da vi etablerede skovlandbruget, så kan den deles herfra på facebook:
https://www.facebook.com/andelsgaarde/videos/218439862706702/

Og ses her på youtube:
https://youtu.be/Dbx3p1us6uo

De bedste hilser fra din gård

 

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]