Nyhedsbrev # 31 – Skovlandbrug, tjek!

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Skovlandbrug, tjek!

Tak for en vidunderlig dag på Lejbjerggård d. 18 januar, hvor fik plantet over 500 frugttræer og bærbuske på bare 4-5 timer. Og så fik vi ovenikøbet kørt 14 tons kompost ud. En særlig tak til de som må have vågnet op med ekstra lange arme dagen efter.

Det var dejligt at se, hvor mange der kørte med S-tog fra København til Melby St. Vi kunne nemlig kende hinanden på spaden i hånden. Den havde kontrollørerne ikke lige set før! Tænk sig, hvor kan vi gøre meget, når vi er så mange!

Coop Crowdfunding

Coop Crowdfunding går stadigvæk over alt forventning. Vi er nået over 135.000 kr, men du kan stadig være heldig at sikre dig et særtryk af frøen eller mariehønen, eller dele linket med dine venner på sociale medier:

https://crowdfunding.coop.dk/project/598/description

Del også gerne vores link på facebook, hvor vi både laver reklame for Coop Crowdfundig og Andelsgaarde. Det er den bedste måde vi kan takke Anders Morgenthaler for hans generøse donation. Se link her:

https://www.facebook.com/andelsgaarde/videos/711129089415827/

I hører snart fra os igen. Der er nemlig flere foredrag, filmaftener og arbejdsdage i marken på vej.

De bedste hilsner
Bestyrelsen

 

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]