Nyhedsbrev # 26 – Fælleshus under Klimaskærm

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Hurraaaaaaah!
Vi har fået 1 mio. kr. fra RealDania til vores Fælleshus under Klimaskærm

Kære alle fantastiske medlemmer

Takket været jeres opbakning, og jeres ihærdige indsats med at like, dele og fortælle om vores mange fælles ambitioner og visioner, har vi fået tilsagn om 1 mio. kr. fra RealDania under Projektet Underværker til opførsel af et nyt fælleshus under klimaskærm på Lejrbjerggård.

Underværker har sendt følgende nyhed ud i dag:
https://www.undervaerker.dk/aktuelt/aktuelt/ildsjaele-viser-19-nye-veje-til-faellesskab-og-groenne-loesninger

Se vores projekt her:
https://www.undervaerker.dk/projekter/2019%20foraar_efteraar/f%C3%A6lleshus%20under%20klimask%C3%A6rm

Vi glæder os til at komme i gang med projektet, og glæder os endnu mere til at sidde med jer i det nye fælleshus, bænket ved langborde med frit udsyn til markerne Så snart vi ved mere fra RealDania, og får lagt en plan for projektet, hører I naturligvis nærmere.

Gå gerne ind og del den gode nyhed på Facebook, Twitter og hvor I ellers deler.

Og husk, at der er foredrag med Esther Michelsen Kjeldahl fra Den Grønne Studenterbevægelse d. 28. november 2019 kl. 20:00 på Den Grønne Friskole, Amager. Adressen er Strandlodsvej 40, 2300 København S, 5 minutters gang fra Lergravsparkens metrostation (M2).

Tillykke til os alle sammen!!!
Bestyrelsen

 

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]