Nyhedsbrev # 25 – Foredrag ved Esther Michelsen Kjeldahl om Klima & Filosofi

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Esther Michelsen Kjeldahl fra Den Grønne Studenterbevægelse gæster Andelsgaarde d. 28. november 2019

I rækken af foredrag hen over vinteren byder vi nu velkommen til Esther, som har været en markant stemme i Den Grønne Studenterbevægelse. Der er flere foredrag på vej, og vi melder snart ud med flere foredragsaftener, hvor vi kan blive klogere sammen. Alle medlemmer er velkomne til at tage ét ikke-medlem med. Vel mødt!

Program:
28. november 2019
20:00-21:30 Foredrag ved Esther Michelsen Kjeldahl om Klima & Filosofi – et oplæg om følelser og ansvar.
21:30-22.00 Tak for i aften.

Sted:
Den Grønne Friskole, Amager. Adressen er Strandlodsvej 40, 2300 København S, 5 minutters gang fra Lergravsparkens metrostation (M2).

Esther vil fortælle om sammenhængen mellem den voksende bekymring over klimakrisen, vores fortsatte manglende evne til at handle og de sociale mekanismer, som ofte afholder os fra at handle. Hun vil desuden give sit bud på, hvad der skal til, hvis vi skal have ændret udviklingen og bekæmpe klimakrisen.

Esther Michelsen Kjeldahl (f. 1994) er filosofistuderende ved London School of Economics and Political Science. Som medstifter af Den Grønne Studenterbevægelse har hun været en væsentlig stemme i de seneste års mobilisering af den unge generation i klimakampen.

 

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]