Nyhedsbrev # 16 Sommer
.

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Kære medlemmer

Nu er sommeren endelig kommet, og de fleste er nok på vej på sommerferie.

Bestyrelsen er også så småt på vej ud i sommerlandet, men inden da er arbejdet med at renovere Lerbjerggård snart sat i gang. Første skridt er forvalterboligen, og planen er at Nanna og Christopher skal kunne flytte ind i stuehuset i løbet af sensommeren.

Sidste weekend holdt vi åbent hus på Lerbjerggård, og tak til alle jer, der mødte op for at se gården og komme med gode idéer. Var vi omkring 100 mennesker? Fantastisk at I var så mange der mødte op og havde taget turen fra nær og fjern – nogle endda fra Århus og Viborg. Tak også til jer der havde medbragt kage, kaffe og andre lækkerier til fælles glæde.

Arbejdsweekender i august
Vi starter med de første arbejdsweekender på gården for de som har lyst og energi, henholdsvis d. 24-25 august og 31 august til 1 september. Begge weekender fra 10-18 og med efterfølgende fællesspisning. Skriv gerne datoerne ned nu. Når vi kommer om på den anden side af sommerferien kommer der en mere udførlig plan for renoveringen af vores fælleslokaler.

Bestyrelsen går på ferie nu, men sender en up-date fra renoveringen i løbet af sommeren.

Vi glæder os til at se jer alle sammen til arbejdsweekender, og til at rejse den gamle gård sammen.

De bedste hilsner

Rasmus, Phie, Morten, Anders, Kristoffer, Helene[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]