Nyhedsbrev # 14 Medlemsskab
.

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

 

 

Ja, jeres medlemskab skal fornyes

Mange af jer første pioner-medlemmer har skrevet til os, ”Jamen, vi er jo allerede medlemmer, skal vi virkelig forny vores medlemskab?”. Svaret er ja, jeres medlemskab skal fornyes, så vi kan starte de månedlige indbetalinger. Det kunne desværre ikke gøres automatisk, så derfor skal vi ulejlige jer med at taster jeres oplysninger ind igen.

For de som ikke har fornyet deres medlemskab siden d. 31 Maj 2019: Gå ind via www.andelsgaarde.dk. Tryk  ”bliv medlem”. Indtast alle oplysninger igen, navn, adresse, e-mail, nyt kodeord mv. og til sidst gå til betaling. Herefter bliver der trukket 150 kr. om måneden i medlemskontingent.

Medlemskontingentet går til at genoprette naturen, gårdens drift, medlemsarrangementer, opkøb eller forpagtning af ny jord samt omlægning til bæredygtig produktion af klimavenlige grøntsager.

Nu vi har jer: Tak til alle for at være aktive på de sociale medier og deler links, artikler, kampagnefilm om Andelsgaarde– det er sådan vi starter en folkebevægelse.

Tak :-)[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]