Nyhedsbrev # 69 – Andelsgaarde varmer op til nyt foreningshus, og imens marcherer vi for klimaet

[vc_row][vc_column][vc_column_text uncode_shortcode_id=”137825″]

Opstart af byggeri
Endelig! Meget snart begynder første fase af byggeriet på Lerbjerggård, når vores allesammens foreningslokale i drivhuset bliver opført. Det er intet mindre end fantastisk, og vi fejrer det ved at søsætte en mindre føljeton i 11 afsnit på Facebook og Instagram, hvor vi fortæller og viser tegninger af det kommende byggeri. Følg med fra tirsdag aften kl 20, hvor første afsnit lægges på de to medier.
Er du ikke på Facebook eller Instagram, kan du se det samlede tegningssæt på hjemmesiden, når den 11 dages føljeton er overstået. På billedet ser du arkitekt Kristoffer Tejlgaards tegning af det samlede projekt med drivhuset i forgrunden (klik på ’View in browser’, hvis ikke det kommer frem automatisk).

Klimamarch
Kom og vær med på lørdag den 6. november, når Folkets Klimamarch løber af stablen. Andelsgaarde går med i København, så slut dig til andre medlemmer og vis, at vi er nogle, der både marcherer og køber gårde for et bedre klima. Vi mødes på Islands Brygge ved Kulturhuset kl 12. Kig efter banneret med Andelsgaarde.

Læs mere om eventet på Facebook: Andelsgaarde til Folkets Klimamarch | Facebook

Hvis ikke du bor tæt på København, marcheres der på tværs af landet. Find en klimamarch tættere på dig her: Forside — Folkets Klimamarch

Vi rykker!

De bedste hilsner
Bestyrelsen

 

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]