Nyhedsbrev # 63 – Mad, vin, rundvisninger og frivillige arbejdsdage

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Kære medlemmer

Mad, vin, rundvisninger og frivillige arbejdsdage
Sommeren er over os, og på Lerbjerggård har Nanna og Christopher travlt med at luge og vande grøntsagerne i sommervarmen. Grøntsagsboden bugner af sæsonens frilandsblomsterbuketter og friskhøstede grøntsager, blandt andet nye kartofler. Så kig forbi Lerbjerggård eller mød Nanna og Christopher på Torup Marked. Du kan læse mere om markedet her:
https://www.visitnordsjaelland.dk/nordsjaelland/planlaeg-din-tur/torup-marked-lokale-smagsoplevelser-gdk679989

Rundvisninger på Lerbjerggård
På Lerbjerggård afholder vi alle lørdage i juni, juli og august en rundvisning kl. 11.15, hvor man hører om foreningens aktiviteter og kommer på markvandring med introduktion til bæredygtig grøntsagsdyrkning og skovhaven. Rundvisningen er åben for alle og gratis. Efter turen er man velkommen til at holde picnic i skovhaven og nyde en medbragt kaffe eller madpakke.

Vi håber, I har lyst til at invitere en ven eller et familiemedlem på markvandring i Melby, så endnu flere kan høre mere om Andelsgaardes visioner og arbejde og møde foreningens forpagtere på deres hjemmebane.

I er meget velkomne til at dele vores Facebook begivenhed: https://fb.me/e/UNwE7SKQ

Restaurant Rødder inviterer på sommermiddag på Lerbjerggård
Lørdag den 31. juli slår vi langbordene op i marken på Lerbjerggård og inviterer til sommermiddag lavet med masser af lokale råvarer fra Halsnæs og naturvin i glasset. Menuen er bestemt ud fra, hvad vi kan få på marken og fra de omkringliggende gårde. Der serveres 4 retter og snacks.

Billetter købes her: https://madbillet.dk/show/event/sommermiddag-paa-lerbjerggard?fbclid=IwAR2H9C614mWXDnZeSabLGlbl2mnZCtO6EyiNlwpG7S7ogpx8oszJiddw3eU

Link til Facebook begivenheden findes her: https://fb.me/e/ICDtVVen

Arbejdsdage på Lerbjerggård
Giv en hånd med i marken hos Nanna og Christopher til arbejdsdagene på Lerbjerggård. Der er plads til 10 medlemmer per arbejdsdag, og tilmelding foregår efter først til mølle princippet ved at sende en mail til Sofie på info@andelsgaarde.dk.

Der inviteres til arbejdsdage følgende datoer:
Lørdag d. 3. juli
Søndag d. 11. juli
Søndag d. 8. august
Søndag d. 22. august
Lørdag d. 28. august

Lørdag d. 17. juli skal alle træerne i skovlandbruget luges, og Nanna og Christopher inviterer derfor til den helt store trælugning for 30 medlemmer.

Følg med på vores forskellige kanaler her:

Facebook Andelsgaarde:
https://www.facebook.com/andelsgaarde/

Facebook Nanna & Christopher:
https://www.facebook.com/Nanna-Christopher-Andelsgaarde-109156154134263/

Instagram Andelsgaarde:
https://www.instagram.com/andelsgaarde.dk

Instagram Nanna & Christopher:
https://www.instagram.com/nanna.christopher.andelsgaarde/

 

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]