Nyhedsbrev # 39 – Grøntsagsbod og medlemskaffe

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Kære gårdfolk

Nu har vi nået endnu en milepæl: De første grøntsager er klar til at blive sat til salg, og der er sat kaffe over til jer alle sammen.

På lørdag den 16. maj kl. 10 bliver der åbnet op for Nanna og Christophers allerførste høst. Det er endnu lidt tidligt på sæsonen for frilandsgrøntsager, men den første spæde spinat, flotte radiser og friske hvidløg er klar, og meget mere er på vej.

Der er gratis kaffe på kanden til alle medlemmer, som slår vejen forbi Lerbjerggård i weekenden. Nanna og Christopher vil tage imod jer – måske med et hakkejern og en vandslange i hånden.

Vi håber på at se så mange af jer som muligt. Både de medlemmer, der allerede kender alt til permakultur, økologi og biodynamisk jordbrug og dem, som først lige er begyndt at interesse sig for grøntsager og aldrig har tænkt sig at dyrke sine egne gulerødder. Vi hylder diversiteten – også i vores medlemsskare!

Salget fra Lerbjerggård kommer til at have åbent hele sommeren alle dage fra 10-17, undtagen mandag og tirsdag, som bliver Nanna og Christophers weekend. Så hvis ikke I når forbi på lørdag eller søndag, er der masser af andre muligheder. Der er altid kaffe på kanden til jer.

Mere på Sociale medier
Nanna og Christopher har også deres egne sider på Facebook og Instagram, hvor I kan følge med i produktionen og se, hvad der er til salg fra Lerbjerggård.

I kan følge med på Nannas og Christophers profiler her:

Facebook:
https://www.facebook.com/Nanna-Christopher-Andelsgaarde-109156154134263/

Instagram:
https://www.instagram.com/nanna.christopher.andelsgaarde/

Og på Andelsgaardes profiler her:

Facebook:
https://www.facebook.com/andelsgaarde/

Instagram:
https://www.instagram.com/andelsgaarde.dk

Youtube:
https://www.youtube.com/channel/UCEna59etIFr1qPppJUbqkuw

Hjemmeside:
https://www.andelsgaarde.dk/

PS: Vi er ved at se på bænke/borde sæt som vi kan sætte forskellige steder på markerne, så alle kan tage en kop kaffe med i marken og nyde alt det som er ved at springe ud.

De bedste hilsner fra din gård

Bestyrelsen

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]