Nyhedsbrev # 28 – Andelsgaarde På COOP’s Crowdfundingplatform – I Morgen!

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Kære Medlemmer

En rigtig god nyhed her midt i december-travlheden: I morgen tidlig når I sidder med den første kop kaffe, kommer Andelsgaarde på COOP’s crowdfunding-platform.

Sammen med COOP lancerer vi nemlig en såkaldt reward-kampagne med noget af en reward: For 2.350 kroner kan du købe et særtryk af Anders Morgenthaler til dig selv eller til en, som fortjener en fin gave. Beløbet går ubeskåret til Andelsgaarde.

I skal naturligvis have muligheden for at komme først til mølle, for der er kun et begrænset antal særtryk af den hjælpsomme Mariehøne og den glade frø- derfor dette nyhedsbrev!

Vi kender ikke det eksakte tidspunkt for, hvornår COOP åbner sluserne, så hold godt øje med din indbakke og dine sociale medier lørdag morgen: Vi giver jer besked så snart platformen er åben.

Dét med små bogstaver: Alle der køber et særtryk får en bekræftelse, der kan ligge under juletræet. Selve kunstværket bliver først sendt ud, når kampagnen er afsluttet.

En stor tak til Anders for hans store bidrag og til Edition Copenhagen, som har doneret hele trykkeprocessen. I kan se mere om deres fantaske trykkemetoder på https://www.editioncopenhagen.com/

De bedste crowdfundinghilsner
Bestyrelsen

 

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]