Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Manifestfejring af ‘Levedygtigt Landbrug’

Thu 18. April @ 17:00 - 21:30

I Andelsgaarde tager vi del i Madland Festival, og er gået sammen med Rødder, Madland og Den Grønne Ungdomsbevægelse om en aften hvor vi hylder det grønne generationsskifte og det levedygtige landbrug.

Så kom med til samtaler, oplæsning, mad og livemusik. Få et foredrag med bid i om det grønne generationsskifte til snacks fra Rødder.

Hør oplæsning og samtaler om ‘Levedygtigt Landbrugs’ visioner for et jordforbundet og retfærdigt landbrug uden økologiske, økonomiske og sociale kriser. Spis Rødders Chana Dahl på sæsonråvarer og sjældne bælgfrugter. Dans til livemusik fra Live Strings med Live Johansson & Nicolai Kornerup, og gæsteoptræden af Jonas Frølund. Hop i baren og nyd et glas eller to.

Det er gratis at deltage, men kræver tilmelding. Der er et antal gratis billetter og de findes her: https://madland.dk/manifestfejring-af-levedygtigt-landbrug/

 

Program

17.00: Dørene og baren åbner med økologiske drikke og naturvin

17.30: Velkommen til Manifestfejring af ‘Levedygtigt Landbrug’ ved Marie Sainabou Jeng fra Madland

17.40-18.15: Foredrag med bid i: Det grønne generationsskifte og de regenerative dyrkningspraksisser. Mød jordbrugerne Nanna Thomsen fra Lerbjerggård og Anton Scharling Krebs fra Rabarbergaarden og Madland. Modereret af Kristine Gårdhus fra Andelsgaarde.

18.30-20.00: Madbaren åbner for salg af aftensmad tilberedt af Rødder. Køb aftensmad til 90 kr. Menuen står på Rødders Chana Dahl på Ingridærter og med forårets spæde grønt og fladbrød.

19.00-19.15: Oplæsning fra ‘Levedygtigt Landbrug’ ved Den Grønne Ungdomsbevægelse

19.30-20.00 Koncert med Live Strings med Live Johansson & Nicolai Kornerup og gæsteoptræden af Jonas Frølund
En koncert med tre musikere som spænder over både den klassiske musik, nordisk folkemusik og jazz.

20.15-20.45: En samtale om livet i jorden og alt det, vi har at vinde ved Den Grønne Ungdomsbevægelse og Sille Skovgaard

21.30: Festen slutter og fortsætter ude i madlandskabet

Details

Date:
Thu 18. April
Time:
17:00 - 21:30
Event Tags:

Organizers

Andelsgaarde
Rødder

Venue

Rødder
Bispevej 4a
København NV, 2400 Danmark
+ Google Map