Nyhedsbrev #90: Vokseværk i Andelsgaarde

Kære gårdejere
Alle er tilbage på fuld fart efter sommerferien, og det er tid til et kort nyhedsbrev.

Andelsgaarde vokser
Andelsgaarde bliver ved med at vokse, og det er efterhånden nogle måneder siden, at vi rundede de 3.000 medlemmer. Det jubler vi over, samtidig med at vi selvfølgelig vil være mange flere, så vi for alvor kan rykke på vores vigtige dagsorden.


Vi arbejder med at opbygge en organisation, der kan rumme de mange medlemmer, de mange projekter på gårdene, de dygtige forvaltere – og de kommende udvidelser, vi alle drømmer om. Husk at I kan følge det kæmpe arbejde, der bliver lagt i foreningen, i de månedlige orienteringer, der ligger her: Om os – Andelsgaarde.dk

Mere grønt, mere oplysning og flere muligheder for at være sammen
Ligesom oplysning og fællesskab var kernepunkter i den tidlige andelsbevægelse, er det et af vores store fokusområder at skabe rammer for arrangementer, der gør os klogere i fællesskab. Vi har masser af gode ting på programmet den kommende tid. Bl.a. byder vi ind med tre arrangementer til Golden Days festivalen, som med temaet ’På landet’ ligger lige for.

Men vi har mere endnu, både nørdede, sjove, hyggelige og kloge arrangementer. Udover at denne weekend byder på sidste runde med sommermarkvandringer på alle tre gårde, vil vi her blot nævne de fire kommende arrangementer:


Farmers Market i Demokrati Garage i København NV fredag den 25. august kl 16-19 – med grøntsager, kanelsnurreworkshop, øl og pizza.


Medlemsudflugt til Øm Klostergård lørdag den 26. august kl 14-17.


Grønt Marked ved Aksel Møllers Have på Frederiksberg søndag den 27. august kl 10-15 – med grønt og mel fra Brinkholm.


Høstfest på Brinkholm lørdag den 2. september kl 11-15 – med grønt, mark- og naturvandringer, spændende oplæg, musik, mad, gak med cykler og meget mere. Det er det skønne hold fra Brinkholm, I ser på billedet, som er taget af A. Buniatov for Grønt Marked.


Vi kan ikke opfordre nok til, at I skynder jer ind og læser mere om disse og de mange øvrige arrangementer, som kun kan lade sig gøre, fordi vi har så seje forvaltere og så seje frivillige: Det sker – Andelsgaarde.dk


Husk at organisere evt samkørsel til arrangementerne her: Andelsgaardes samkørselsgruppe | Facebook

Vi vender tilbage med nyt om et efterår, der byder på byggeprojekter, ansættelse af en arrangement ansvarlig og yderligere udvikling af Andelsgaarde.

Bedste hilsner
Sofie, Jacob og bestyrelsen