Nyhedsbrev # 20 – Fremtidens fælleshus under en klimaskærm

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Kære medlemmer

Fremtidens fælleshus under en klimaskærm

Vores kære bestyrelsesmedlem, arkitekt Kristoffer Tejlgaard, har knoklet på et formidabelt renoveringsprojekt for Lerbjerggård. Den gamle svinestald kan ikke reddes, men stort set alle bygningsmaterialer kan genbruges og anvendes til, at opbygge fælleslokaler under en klimaskærm (drivhus). På den måde kan vi udvide sæsonen, dyrke grøntsager, have fællesspisning og alle mulige fantastiske arrangementer.

Vi har ansøgt Underværker under RealDania om realisering af projektet, og vi har behov for jeres hjælp for at komme videre i ansøgningsprocessen. Det kræver nemlig en masse “likes”, at gå videre til næste runde.

Derfor vil vi bede jer om at gå ind på: 

https://www.undervaerker.dk/projekter/2019%20foraar_efteraar/forsamlingshuset?fbclid=iwar3v-42xfmargztqfm8chwgwsakxrvvpbdhgrm_5cyjobdh7-2e6_yicy88 

og like Andelsgaardes projekt, ”Fælleshus under klimaskærm”. 

I må også meget gerne dele projektet på de sociale medier samt opfordre jeres netværk til at gå ind og like projektet.

Fremtidige arbejdsweekender

Det går forrygende med arbejdet på gården. Mange er mødt op til vores arbejdsdage, haven er allerede begyndt at tage form, og der er blevet plantet de første 50 meter bær- og nøddebuske ud mod vejen.

Vi har haft det hyggeligt, der er blevet spist rigeligt med kage, og vi har talt om alle vores drømme for gården. 

Det nytter virkelig noget, når vi løfter i flok, men der er lang vej endnu, før gården er beboelig og foreningslokalerne klar til brug, så derfor indkalder vi allerede nu til 3 nye arbejdsweekender, hvor vi kan hygge os og give den gas med renoveringen.

Datoerne for de kommende arbejdsweekender 

7-8 september fra kl. 10-16

21-22 september fra kl. 10-16

5-6 oktober fra kl. 10-16 

Skriv og tilmeld dig til en eller flere af dagene til Hjalte på hjaltebetak@gmail.com. Selv et par timer er en stor hjælp.

Medbring selv frokost og lidt til kaffen. Vi søger for kaffe, the og saft hele dagen.

Er du håndværker eller kan du et håndværk?

Der er allerede et par medlemmer, som er håndværkere, og som har meldt sig med ønsket om at bidrage med nogle gratis timer. Tak! Det er en kæmpe hjælp. Hvis du derfor er bygningsrestauratør, murer, elektriker, snedker eller tømrer og har lyst til at donere lidt af din tid, så må du meget gerne kontakte os på info@andelsgaarde.dk. Selv en enkelt dag eller nogle få timer er en kæmpe hjælp.

Vel mødt!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]