Nyhedsbrev # 15 Åbent hus
.

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

 

Kære medlemmer

På lørdag den 22/6 er der åbent hus på Lerbjerggård fra 13-15. Vi glæder os til at se så mange som muligt og til at vise vores fælles første gård frem.

Flere har skrevet og tilbudt at medbringe kage og andet godt, og det er I meget velkomne til. Vi ved ikke hvor mange vi bliver, men lidt ekstra kage og en kop termokandekaffe er jo altid godt 🙂

Når vi mødes skal vi have hilst på hinanden. Vi vil fortælle om den første del af renoveringen, hvordan vi kan hjælpe hinanden bedst, om de kommende arbejdsweekender – og vores forvaltere Nanna og Christopher vil fortælle om, hvordan de vil dyrke jorden. Tag gerne et flag med, for Nanna og Christopher har haft deres sidste eksaminer dagen før på Kalø økologiske landbrugsskole og det skal vi naturligvis fejre.

Til Jer, der ikke kan komme: Vi sender info og billeder ud i den efterfølgende uge.

Over sommeren går renoveringen i gang så Nanna og Christopher kan flytte ind. Lerbjerggård er forfalden og trænger til ikke bare én, men en masse kærlige hænder. Vi er heldigvis mange så det bliver fantastisk at rejse den gamle gård sammen, få etableret fælleslokaler og det vi ønsker af et liv på landet.

Praktisk:
Adressen er Melbyvej 129, 3370 Melby. Toget går nærmest lige til døren, og der er kun 2 minutters gang fra Melby station. Hvis I tager bil, må I meget gerne parkere på Melby skole lige overfor gården. Der er også parkeringspladser ved Møllen. Alt sammen i gåafstand til gården.

For jer som ikke kan komme på kort visit åbner gården op allerede i ca. midt/slut august efter sommerferien. Vi melder præcist ud i juli, hvornår det bliver!

Vi glæder os så meget til at se jer!

De kærligste hilsner
Rasmus, Ida, Helene, Morten, Phie, Anders og Kristoffer[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]