#4 Nyhedsbrev – Informationsmøder

Kære Medlemmer

Vi har nu rundet 1000 medlemmer, og der kommer stadigvæk flere til. Fantastisk. Vi arbejder stadigvæk på at finde den rette første gård, og på løbende at komme i medierne, så flere får øjnene op for os. Følg med på vores facebookside og del gerne, når vi er i pressen, for vi har brug for jer til at komme længere ud med det glade budskab.

Vi har fået 3 informationsmøder op at stå hen over sommeren, i henholdsvis i Odense og København, og vi håber at se både medlemmer og andre interesserede. Her vil vi informere om tankerne bag Andelsgaarde og om, hvor langt vi er kommet de første 5 måneder. Vi håber meget at I vil komme forbi et eller flere af møderne.

 

Informationsmøde  # 1 i Odense
D. 23 august kl. 17:00 Bolbro Brugerhus Stadionvej 50 L – M, 5200 Odense V.

For de som er med offentlig transport går der busser fra Odense station. Busserne 21 og 22, begge mod Ubberud, 24 mod Slukefter, 29 mod Villestofte har alle stop på Stadionvej og bus 41 mod Bolbro og 42 mod Tarup stopper på Hauges Plads, tæt på Bolbro Brugerhus.

Når du er fremme gå da ind ad indgang L via skolegården. Hvis du oplever problemer med at finde stedet kontakt da Jacob Guldin på 2869 3976

 

Informationsmøde # 2 i København
D. 18 september kl. 17:00 mødes vi i Atelier Kristoffer Tejlgaard  København,Siljangade 3, 2300 København.

Når du er fremme står vi ved indgangen.

 

Informationsmøde  # 3 i Odense
D. 3 oktober kl. 17:00 Bolbro Brugerhus Stadionvej 50 L – M, 5200 Odense V.

For de som er med offentlig transport går der busser fra Odense station. Busserne 21 og 22, begge mod Ubberud, 24 mod Slukefter), 29 mod Villestofte har alle stop på Stadionvej og bus 41 mod Bolbro og 42 mod Tarup stopper på Hauges Plads, tæt på Bolbro Brugerhus.

Når du er fremme gå da ind ad indgang L via skolegården. Hvis du oplever problemer med at finde stedet kontakt da Jacob Guldin på 2869 3976

 

Vi ses

Mvh
Andelsgaarde