#1 NYHEDSBREV – FORENINGEN ANDELSGAARDE

Kære medlem af Andelsgaarde

Hermed en opdatering på arbejdet i foreningen.

Først og fremmest TAK for din tålmodighed med at sparke foreningen i gang!

Vi er lige blevet over 800 pionerer i alt (heraf omkring 100 i Jylland) og bestyrelsen er gået i gang med at kigge efter den første egnede gård på Sjælland, hvor der bor flest medlemmer.

Derudover holder vi møder med banker, advokater og revisorer for at få de formelle rammer på plads, så vi er klar, når den helt rigtige gård dukker op. Det er hovedsageligt udgifter til disse rådgivere, som foreningen bruger penge på her i den indledende fase.

Vi arbejder også videre med at sprede det glade budskab over hele landet. Tak til jer der kom til informationsmøde i Århus i sidste uge. Næste informationsmøde bliver nok i Odense og derefter København. Følg med på Facebook og hold øje med næste nyhedsbrev.

I det næste stykke tid skal vi også have opdateret medlemsdatabasen. Nogle har betalt, men glemt at melde sig ind, andre har meldt sig ind og glemt at betaleJI får alle sammen en mail (eller et telefonopkald) i nærmeste fremtid, men hvis nogen allerede nu ved, at de har glemt at betale de 150 kroner så betal gerne. Vi har også anmodet om at få mobile pay, men der kan godt gå et stykke tid endnu.

Endelig arbejder vi videre på at skabe kontakt til forskellige fonde, men mere nyt om det, når vi har fået sendt nogle ansøgninger afsted.

For jer der skal på Folkemøde på Bornholm: Sæt kryds i kalenderen fredag den 17/6 klokken cirka 17 på Informations stand: Andelsgaarde er blevet inviteret til at fortælle om projektet, og Rasmus og fra bestyrelsen vil stille op til interview med klimajournalist Jørgen Steen Nielsen.

Husk at I altid er velkomne til at skrive til os med input, spørgsmål eller gode idéer. Læs også gerne referat fra bestyrelsesmøder på foreningens hjemmeside.

Mange hilsner Bestyrelsen