Nyhedsbrev #80: Tid til farmer fitness og farmers market

Kære gårdejere

Det går over stok og sten med ansøgninger, byggeprojekter og nye planer. Og på gårdene har vores søde forvaltere travlt i marken. Her har I vigtigt nyt om både forening, gårde og forvaltere.

Medlemsundersøgelse

I sidste nyhedsbrev skrev vi om Tobias, som er ved at lave medlemsundersøgelse for os. Han har fået mange henvendelser og er i fuld gang med at sætte interview-aftaler op. Tak for jeres tilbagemeldinger!

Nu vil vi bede mange flere af jer om at være med, men ikke i form af et interview. I kan såmænd blive derhjemme på sofaen og udfylde et lille spørgeskema. Det tager ikke mere end 10-15 minutter at udfylde.  Jo bedre vi kender jer, desto bedre gårde kan vi lave. Svar gerne i dag eller senest torsdag den 22. september. I finder spørgeskemaet her:

https://us18.list-manage.com/survey?u=59b4248d82720115032a4f2b3&id=377f0438ff&e=*|UNIQID|*

Farmer fitness på Lerbjerggård og Spaanbrogård

Sæsonen går på hæld i Melby, og på Lerbjerggård har vi et par byggeprojekter, som vi meget gerne vil have hjælp til at komme videre med. Hvis du er til kørsel med trillebør, er der en masse sand, grus og sten, som skal køres væk fra vores fælles drivhus, så det kan blive bygget helt færdigt (åh, hvor vi glæder os til at vise det til jer!). Vi skal også kalke lidt og lave andet forefaldende arbejde. I kan hjælpe til lørdag den 24. september fra kl. 10 til 14. Jørn fra byggegruppen vil lede slagets gang.

Sif og Andreas indkalder til frøsamling på Spaanbrogård lørdag den 8. oktober kl. 10 til 14. Her skal næste års såning forberedes, så vi samler frø fra tomaterne og bælger bønnerne. Tag evt. små glas eller krydderibokse med, så I kan få lidt frø med hjem. Og to uger senere, lørdag den 22. oktober, kalder Sif og Andreas atter til samling, denne gang handler det om den store vinterklargøring.

Tilmelding hos Sofie på info@andelsgaarde.dk

Samkørsel kan koordineres her: Andelsgaardes samkørselsgruppe | Facebook

Andelsgaardes eget farmers market

Vi skrev allerede om det i sidste nyhedsbrev, men vil gentage det, for det er simpelthen alletiders lejlighed til at møde hinanden, møde vores forvaltere og købe deres fantastiske grøntsager: Andelsgaarde farmers market fredag den 23. september kl. 16-19 i Demokrati Garage, Rentemestervej 57, 2400 NV.

Der vil være masser af grønt, godt selskab, musik og øl samt mulighed for at købe mad hos Flere Fugle, som laver mad på forvalternes grønt. Tag en ven under armen og skyd weekenden ind med grønt.

Husk at I også kan møde vores forvaltere på andre markeder, tjek vores vigtige kalender: Det sker – Andelsgaarde.dk

Mød Andelsgaarde (online) Facebook

Er du et af de medlemmer, der aldrig er kommet ud på en af vores gårde? Vil du bare høre, hvordan det går i foreningen og hvad vores planer er? Eller har du en ven, du vil have med i vores grønne fællesskab, men som bare mangler det sidste skub? Så tænd op for skærmen derhjemme onsdag den 5. oktober kl. 19-19.45, hvor vores stifter og forperson, Rasmus Willig, vil fortælle løs over en zoom-forbindelse. Vi sender link ud her et par dage i forvejen: LINK – og hvis ikke du er på Facebook, så skriv til Sofie på info@andelsgaarde.dk og få linket dagen før.

Bedste hilsner

Sofie og Jacob

Følg os og vores forvaltere på de sociale medier

Andelsgaarde

Facebook: Andelsgaarde | Facebook

Instagram: Andelsgaarde (@andelsgaarde.dk) • Instagram-billeder og -videoer

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/81613597

Twitter: Andelsgaarde (@andelsgaarde) / Twitter

Nanna og Christopher, Lerbjerggård

Facebook: Nanna & Christopher, Andelsgaarde | Facebook

Instagram: Nanna & Christopher (@nanna.christopher.andelsgaarde) • Instagram-billeder og -videoer

Sif og Andreas, Spaanbrogård

Facebook: Sif & Andreas, Andelsgaarde | Facebook

Instagram: Sif & Andreas (@sif.andreas.andelsgaarde) • Instagram-billeder og -videoer

Nikolaj og Zoe, Brinkholm

Facebook: Brinkholm Andelsgaarde | Facebook

Instagram: Brinkholm (@brinkholm.andelsgaarde) • Instagram-billeder og -videoer