Nyhedsbrev # 68 – Åbningsfest på Fyn

[vc_row][vc_column][vc_column_text uncode_shortcode_id=”394914″]

Tak til alle jer, der kom forbi Melby i weekenden for at spise pizza og være statister i Anders Morgenthalers nye kampagnefilm! Og her kommer tre gode nyheder om den nye gård på Fyn: 

Donation til skovrejsning 
Gennem Merkur Fonden har en anonym gavegiver doneret 300.000 kr. til skovrejsning på vores nye gård på Fyn. Det er en fantastisk nyhed og en flot anerkendelse af det arbejde, vores unge forening laver. Så tak til Merkur Fonden for at formidle kontakten og ikke mindst tak til den generøse gavegiver, hvem end du er. Vi er meget glade og beærede!
Skovrejsningen skal supplere grøntsagsmarkerne og skovlandbruget. På den måde kan vi vise, hvordan bæredygtigt landbrug også levner plads til naturen. Vi vil etablere en lille sø, og i lyskanten af skoven skal der stå buske og mindre frugttræer, som vi selv vil pode.

Rejsning af skoven som fælles aktivitet
Vores forpagtere Sif og Andreas vil stå for skovrejsningen, træ for træ. Som medlemmer får I også rig mulighed for at være med til at plante træerne; der vil blive indkaldt til arbejdsdage, hvor I bliver udstyret med skovl og skarpe instruktioner. I får også mulighed for at pode nogle af de frugttræer, som skal indgå i skovlandbruget. På Lerbjerggård vil der kort ind i det nye år blive afholdt workshops, hvor I kan lære at pode træer – så I både bliver klogere og får sat et direkte aftryk på det, der vokser op af jorden. Et godt eksempel på at vores gårde hænger sammen.

Konkurrence
Den nye gård på Fyn hedder Spaanbrogården. Men ingen i bestyrelsen kan finde ud af at udtale navnet korrekt, og vi kan høre, at vi ikke er de eneste. Så lige om lidt udskriver vi en konkurrence om et nyt navn til gården… følg med her og på sociale medier…

Husk åbningsfest på Fyn!
Vi skrev om åbningen lørdag den 2. oktober kl 11 i forrige nyhedsbrev. En stor dag for Andelsgaarde! I kan stadig nå at melde jer til hos Sofie: info@andelsgaarde.dk – husk også at skrive om I vil hentes i bus på Nyborg station (kl. 10.30) og køres tilbage hertil igen (kl. 13.15). Og om I kommer med kage eller andet godt 🙂

De bedste hilsner
Bestyrelsen

 

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]