Nyhedsbrev # 65 – Velkommen til Jacob

[vc_row][vc_column][vc_column_text uncode_shortcode_id=”511899″]

Velkommen til Jacob
Andelsgaarde vokser, og nu kan vi endelig løfte sløret for foreningens nye daglige leder.
Jacob Westergaard Madsen er lige tiltrådt og er allerede godt i gang med at sætte de første arrangementer op for jer. Jacob har 20 års erfaring med organisationsudvikling, fundraising og formidling, har været med til at opbygge Rockmuseet i Roskilde og kommer fra en stilling som museumsinspektør på Arbejdermuset. Vi kunne ikke tænke os nogen bedre end Jacob, og vi ser virkelig frem til samarbejdet.
Jacob kommer til at lede de mange og store byggeprojekter på Lerbjerggård på Sjælland og på Spaanbrogården på Fyn, som forventes at blive igangsat indenfor de kommende måneder – og som skal blive de mest fantastiske gårde til jer!
På billedet kan du se vores kampagnechef Anders Morgenthaler byde Jacob velkommen til Andelsgaarde (klik på ’View in browser’, hvis ikke det kommer frem automatisk). Billedet er taget på Klimafolkemødet, som lige er blevet afholdt i Middelfart. Her holdt vi naturligvis oplæg om Andelsgaarde!

Frivilliggrupper
Andelsgaarde er sluppet godt igennem Covid-19. Faktisk har vi kun oplevet medlemsfremgang under hele perioden, på trods af at vi ikke har kunnet holde særligt mange arrangementer. Nu glæder vi os til igen at kunne puste liv i de mange frivilliggrupper, som vi fik dannet lige før Covid-19.
Er du medlem og har lyst til at løfte Andelsgaarde til nye højder, så skriv til jacob@andelsgaarde.dk – så vil Jacob vil gøre sit for at følge jeres visioner til dørs. Du kan deltage i følgende frivilliggrupper:

Medie/marketingsgruppen
Medie/marketingsgruppen er en ny gruppe, hvor du kan få mulighed for at få Andelsgaarde ud over rampen. Vi får snart ny hjemmeside, og der er ved at blive produceret nye kampagnefilm. Hvis du har evnerne og ideerne, kan operere på insta, fjæsen og LinkedIn – og måske filme og redigere, så meld dig til gruppen.

Biodiversitetsgruppen
Biodiversitetsgruppen laver markvandringer, tager på udflugter, arrangerer foredrag og er med indover, når der skal laves biodiversitetstiltag på gårdene. Har du interessen og vil nørde igennem, så meld dig endelig til gruppen.

Panikgruppen
Vores elskede panikgruppe er der altid, når ukrudtet er ved at tage over, vandrørene sprænger, eller når Nanna og Christopher eller Sif og Andreas bare har behov for hjælp hurtigt. Er du til panik og elsker at få ros for din uvurderlige hjælp, så meld dig her.

Byggegruppen
Er du til brædder og skruer, så er byggegruppen noget for dig. Vi trækker på byggegruppen, når der skal laves en vaskestation, skilte, og hvem ved, måske snart hønsehuse – og listen fortsætter. Hvis du har hænderne skruet godt på, så er det her, du hører hjemme.

Arrangementgruppen
Er du til fest og farver, kagebagning, bingo, mad & høstfester eller har lyst til at lave en out-door biografaften, så skal du melde dig til her. Det er også her du skal melde dig til, hvis du vil lave et arrangement for Andelsgaardes mange børn og børnebørn.

Skriv til Jacob på jacob@andelsgaarde.dk, så sørger han for at sætte jer sammen, få struktur på og sat arrangementer i nyhedsbrevet.

Save the date
PS: save the date. Vi regner med, at vi skal åbne dørene til Spaanbrogaarden første gang lørdag den 2. oktober. Mere herom, når det hele er faldet på plads.

 

 

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]