Nyhedsbrev # 32 – Gratis filmvisning

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Kære medlemmer – Gratis filmvisning

Vi har fået tilbudt en gratis filmvisning af ”Den største lille gård” torsdag d. 6. februar kl. 17:00 i Gloria Biograf, Rådhuspladsen 59. 1550 København. Tilbuddet gælder kun for medlemmer af Andelsgaarde.

Der er plads til 84, og vi går efter først til mølle-princippet. Du kan tilmelde dig på: info@andelsgaarde.dk. Skriv navn, og hvor mange I kommer. Der er max 2 billetter per medlem, uden mulighed for tilkøb af flere billetter. Det er nemlig en lille biografsal.
Kom 15 min før visningen.

Lidt om filmen ”Den største lille gård”
John Chester og hans kone Molly arbejder for at udvikle en bæredygtig gård på 200 hektar uden for Los Angeles.John og Molly er næppe det første ægtepar, der har kastet sig ud i drømmen om at leve selvforsynende og i harmoni med naturen. Men de er muligvis de første, der så stædigt har holdt ved, er lykkedes med så meget – og har dokumenteret hele processen. John Chester, der er naturfotograf, har over syv år filmet parrets utrolige arbejde med at omdanne den golde, californiske ørkenjord til en frodig plantage. Parret oplever alt fra prærieulveangreb og insektsværme til skovbrande. Alligevel holder de sig fra pesticider og satser på biodiversitetens logik.
Det er drømmen om et liv i harmoni med naturen, når den rent faktisk lykkes. Kilde: Angel Films.

Du kan se traileren her:
https://gloria.dk/film/den-stoerste-lille-gaard/

De bedste hilsner
Andelsgaarde

 

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]